Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku gitarám
- DI výstup
- Veľa muziky za málo peňazí
Hladali sme preamp, ktorý má DI výstup, tu je za zlomok ceny Compressor, EQ, Overdrive a užitočný Mute Switch. Z pedálu môžem ísť rovno do mixu alebo zvukovky. Dá sa nakrútiť veľa zvukov.
Ekvalizér je postavený na muzikálnych frekvenciách, Kompresor zmäkkčí zvuk a zjednoduší hrateľnosť. Tu je výborná funkcia Blend, kde môžme zmiešať čistý signál s komprimovaným. Overdrive nieje hnusný strapatý, ale teplý a viac ,,hi-fi”.
Dá sa zvoliť cesta buď drive do kompresora alebo kompresor do drive. Tu je tiez velky rozdiel zvuku pri zmene poradia.
Celkovo, pedál doporučujem.
- Dobrý material .
Soundking DG 001 B
Pridané: 1. septembra 2024
(naposledy upravené 1. septembra 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Kvalitný produkt.
- perfektne snimace, vzdy som sa vyhybal aktivkam, ale tieto EMG zneju fakt dobre... vyhoda je, ze v baleni je komplet kabelaz, potenciometre (ktore funguju skvelo) a nie je nutne nic pajkovat, len pospajat :)
- Super zvuk
- Veľmi ma prekvapilo..za takú cenu veľmi dobre
Schaller 14010101 Strap Lock
Pridané: 22. augusta 2024
(naposledy upravené 22. augusta 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Spĺňa požiadavky.
Kto hľadá krásny a brilantný zvuk na klasický rock za veľmi dobrú cenu, toto je jasná voľba. Jednoduchá montáž a kvalitné komponenty
- Gitarový multidefekt s vynikajúcim takmer lampovým zvukom
- Vysoká variabilita vstávaných efektov v štyroch navzájom kombinovateľných sekciách plus volume / wah wah pedál - vhodných pre úplne všetky žánre
- Ovládanie cez mechanické potenciometre
- Výborné firemné nastavenia zvukov
- Možnosť tvorby vlastných zvukov s napojením na zvukovú banku
- Možnosť napojenia do PC,
- Vynikajúci pomer cena výkon
spĺňa moje predstavy
Super perfektne
OK!
- kvalita
Velká spokojnost s efektom.Ťažkotonážny zvuk severského metalu
- Ladi farebne k snimacu Sentient..
- Najlepšie
- V pohode
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »