Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku gitarám
- dobra kvalita
- dlho to vydrzi
- relatívne lacný vešiak na gitaru
- robí čo má
- jednoduchá inštalácia na 2 šróby
- celá vešiaková vydlica sa krúti a je vyberatelná
Jednoduchý a relatívne lacný vešiak na stenu. Báza je z dreva, ukotvenie do steny je na 2 šróby pod sebou. Celá vydlica je vyberatelná a tým pádom sa krúti, na čo si treba pri vešaní gitary dať pozor. Po rozložení váhy však už drží na pevno.
Balenie obsahuje 2 šróby aj s hmoždinkami do sádrokartónu (je to americký produkt).
- Za túto cenu veľmi kvalitný pedál.
- Strap ako každý iný.
- Široký výber dĺžok.
- veľmi dobrý strap lock…nasadil sa jednoducho a drží veľmi dobre
Soundking DG006
Pridané: 3. januára 2024
(naposledy upravené 3. januára 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Dobrá cena
- Ľahko nainštalovateľné
- Zjavne lepší zvuk oproti pôvodnému pražcu (plast).
Super , spokojnosť
Bežný gitarový pás, ale má kožené závesy, v tejto cenovej kategórii dostačujúce na lacnejšie nástroje
kompaktne male zariadenie
- Krásny zvuk z obdobia 80r.
- Žiadna
Krásne efektove zvuky. Odporúčam všetkým muzikantom.
- Toto je bomba
- Nastavovanie pod gitarou
*****
Som spokojný..
- Dostupné
- Primeraná cena
- Osvedčenosť
- Univerzálne
Po čistení hmatníka a pri použití kondicionéru Dunlop 6532 som bol dosť spokojný. Kondicionér som použil na rôzne druhy hmatníkov ako Eben, Palisander a Javor. Čo sa týka kvality, ceny a objemu tak je úplne postačujúci aj pre viac náročných gitaristov / basákov. Výsledok bol úplne super a hmatníku som vďaka tomuto kondicionéru dodal život a čistotu. Zároveň sa jedná o dosť univerzálny produkt pre čistenie. Celkovo to hodnotím na 10/10 za seba.
- Dobrá kvalita
- Univerzálne
- V pohode cena
- Osvedčenosť
- Nie vždy dostupné
Pri čistení svojich nástrojov som bol s Fender Custom Shop Guitar Polish dosť pozitívne spokojný. Použil som ho aj na Nitrocelulózový a aj na Polyurethánový lak a výsledok stál za to. Nakoľko sa rád starám o svoje nástroje, tak sa kúpa tohto čistiaceho prostriedku oplatila. Všimol som si však, že nie je vždy natoľko dostupný avšak v rámci kvality je to 10/10 za mňa.
- Dobrá kvalita
- Pekný dizajn
- Dostupnosť
- Primeraná cena
- Nie sú farebné variácie
S MusicNomad MN200 som celkom spokojný. Čo sa týka ceny a kvality je to dosť primerané a pri čistení som nemal žiaden problém. Fajnový pocit pri dotyku a odstránenia nečistôt. Celkom sa mi to osvedčilo pri obstarávaní svojich nástrojov. Chýbajú mi však farebné variácie no je to úplné minimum pri aktuálnom použití. Celkovo to hodnotím na rovných 10/10.
- Obsah balenia
- Kvalita čistenia
- Overená značka
- Vysoká cena
- Pomerne nízka dostupnosť
Čo sa týka MusicNomad MN144 Total balenia, bol som prekvapený hneď ako som si s ním vyčistil svoje nástroje. Vnímam to ako super vec pre udržiavanie čistoty a kvality hmatníka a pražcov. Použil som ho na rôzne druhy hmatníkov ako Eben, Palisander a Javor. Kvalita sa celkom osvedčila akurát cena bola trochu vysoká. Celkovo hodnotím na 8.5/10.
Morley Line Level Shifter
Miloš Zámečník
Pridané: 12. decembra 2023
(naposledy upravené 12. decembra 2023)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- výhody nie sú
- je to proste len krabička za 200 euro, ktorá nerobí absolútne nič
Potreboval som zosilniť, a vylepšiť line in signál, ktorý bol veľmi slabý, a bolo v ňom počuť pískanie. Zvuk sa ani nezosilnil, ani nevylepšil. Proste žiadny efekt. V podstate som túto negatívnu recenziu ani nemal v pláne písať, nakoľko som bol vždy s dodávkou, a s tovarom z muzikeru spokojný, až doteraz. Keďže ako som uviedol po zapojení tento produkt nerobí vôbec nič, tak som odstúpil od zmluvy, balíček bol do muzikeru doručený takmer pred dvomi týždňami, a v statuse je stále uvedený čaká na doručenie, keďže v sklade ho takmer za dva týždne vôbec neprebrali, a neskontrolovali. Bohužiaľ u Muzikeru je to moja najhoršia skúsenosť s odstúpením od zmluvy oproti ostatným eshopom. Pekný deň.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »